Ето какво ще е времето днес

Днес ще се задържи предимно облачно. Валежи от дъжд ще има предимно в централната част на страната и планинските райони, главно в часовете около и след обяд. По-съществени разкъсвания и намаления на облачността ще има над Югозападна България. Вятърът ще е слаб до умерен, показва справка в сайта на НИМХ. Максималните температури ще бъдат между 10° и 15°, по-ниски в източните райони, в София – около 12°.

Над планините ще бъде облачно, по върховете – мъгливо. Ще има превалявания от сняг, на височина под 1300-1400 метра – от дъжд. Ще духа слаб, по високите и открити части – умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 5°, на 2000 m – около минус 2°. Над Черноморието ще бъде облачно, но ще е почти без валежи. Ще духа слаб вятър от северозапад, в южните райони – от изток. Максималните температури ще са между 8° и 11°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Свързани новини

Благотворителен концерт „Метаморфози“ в подкрепа на децата със специални образователни потребности и 20 години Ротари клуб Банско-Разлог

vesito

Автобус се заби в дърво край Мелник

vesito

Електрохолд отвори първия си клиентски център в Пловдив
С него групата стартира разширяването на търговската си мрежа в цялата страна

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.