Ето какво ще е времето днес, вторник, 23 април

Тази нощ от югозапад ще започнат валежи от дъжд, предаде БНТ. Минималните температури ще са между 6° и 11°, в София – около 7°. С умерен, в Лудогорието – временно силен вятър от изток-югоизток, дневните температури отново ще се понижат и ще са между 12° и 17°, в София – около 12°. През деня облачността ще е значителна, ще има и валежи от дъжд. На места в Западна България количествата ще са значителни – до 35 л/кв.м.

Вечерта валежите ще отслабват и спират, а облачността ще започне да се разкъсва и намалява. Облачно и с валежи от дъжд ще бъде времето и по Черноморието. Ще духа умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 12° и 15°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. И в планините ще бъде със значителна облачност и валежи, като на височина от около 2000 метра дъждът ще се примесва със сняг. Ще бъде много ветровито с умерен и силен вятър, само че южен – с него ще започне да се пренася малко по-топъл въздух и температурите в курортите слабо ще се повишат.

Свързани новини

Времето днес, прогноза за вторник, 5 март

vesito

Времето днес, прогноза за неделя, 17 март

vesito

ЕРМ ЗАПАД ЗАПОЧВА МОНТАЖ НА БЕЗОПАСНИ ЗА ПТИЦИТЕ СТЪЛБОВЕ
Специалната конзола е разработена в рамките на проект „Живот за птиците“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.