Ето какво ще бъде времето днес

Днес ще бъде предимно слънчево, но преди обяд на места в низините и котловините ще има мъгли или ниска слоеста облачност. Привечер от северозапад ще започне ново увеличение на облачността. В Източна България ще духа слаб вятър, сочи справка в сайта на НИМХ. Максималните температури ще бъдат между 5° и 10°, в София – около 6°.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб и умерен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 5°, на 2000 метра – около минус 1°. По Черноморието ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на места, главно по южното крайбрежие, ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб вятър, предимно от запад-югозапад. Максималните температури ще са 7°-9°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Свързани новини

Горивата продължават да поскъпват плавно

vesito

Кметът на Гоце Делчев със забрана паленето на огън в гори, ниви и пасища на територията на общината

vesito

Падна джакпот : Благоевград си има милионер

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.