Поредна кампания „Капачки за Бъдеще“ ще се проведе в Благоевград

Тази събота, 19 октомври, в Благоевград ще се проведе есенната кампания на „Капачки за Бъдеще“.

Събитието ще се състои от 9:00 до 14:00 часа и ще даде възможност на всички жители на града и околностите да се включат в благородната инициатива.

По време на кампанията ще се събират пластмасови капачки и алуминиеви кенчета, които ще бъдат рециклирани, а събраните средства ще подпомогнат закупуването на медицинска апаратура за детски отделения в страната. Всеки, който желае да подкрепи каузата, ще има възможност да закупи благотворителни артикули, като тениски, чаши, плюшени играчки, химикалки и други сувенири. Приходите от тези артикули също ще бъдат използвани за благотворителност.

Организаторите отправят покана и към всички, които имат желание да се включат като доброволци в кампанията. Ще има нужда от помощ при приемането, сортирането и товаренето на събраните капачки и кенчета. Доброволците могат да се запишат на място в деня на събитието или предварително да се свържат с екипа на „Клуб за Бъдеще – Благоевград“. Нека заедно направим още една крачка към по-добро бъдеще и по-чиста околна среда за всички нас.

Линк към събитието:

https://www.facebook.com/share/oFc3FwYQXfhukDGK/

Свързани новини

Община Благоевград изплати възнагражденията по банков път на членовете на СИК

vesito

След опита на председателя на ОбС Андон Тодоров да стопира бетонирането на „Бачиново“: РИОСВ пита общината дали се изпълнява решението на ОбС за мораториум върху зелени площи
Общински съвет гласува забрана на строителството в района на кортовете още месец май, а действия на кмета още няма

vesito

Най-големи са загубите на вода в Шумен, Перник и Сливен, отличникът е ВиК-Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.