ЕЛЕКТРОХОЛД ПРОДАЖБИ ПРЕДЛАГА НОВ ПРОДУКТ НА СВОБОДНИЯ ПАЗАР НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ

Електрохолд Продажби започва да предлага нов тарифен план за бизнес клиенти на свободния пазар на електроенергия. Продуктът е част от дългосрочната стратегия на компанията да развива иновативни решения с добавена стойност за клиентите.
Вместо стандартната търговска надбавка, той включва надбавка от само 9.90 лв./мВтч за първите 3, 6 или 12 месеца в зависимост от срока на договора, и цената на електроенергията на Българската независима енергийна борса. Предложението е подходящо за бизнес клиенти от цялата страна, които искат да сключат нов договор или да подновят изтичащ или изтекъл договор на свободния пазар.
Електрохолд Продажби е един от най-големите лицензирани търговци на електроенергия с над 18-годишен опит на пазара. Компанията осигурява стабилност и дългосрочна сигурност на доставките на електроенергия, използвайки техническия си, финансов и експертен ресурс.
Електрохолд Продажби разполага с търговски представители в цялата страна, над 30 търговски центъра и денонощна телефонна линия за връзка.
Информация за новия продукт може да се намери на сайта на Електрохолд Продажби, в секция Кампании, на телефон 0700 10 010, по имейл на [email protected] или в търговски център на дружеството.

Свързани новини

/Видео/ Абитуриенти от четири училища дадоха тон на абитуриентката фиеста в Благоевград

vesito

Магазини за месо Марта СКМ поддържат високи стандарти и се радват на доволни клиенти

vesito

Защо се крие? Бивша шефка от община Благоевград си смени фамилията
Как се уредиха Христина Шопова и Атанас Камбитов с директорските права на фестивала „Франкофоли“?

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.