Д-р Арбен Мименов с поздрав за 1 март

Уважаеми самодейци, От името на екипът ми и лично от свое име ви поздравявам по повод
1 март – Деня на самодееца!
Ден празничен за всички вас, в който ви пожелаваме да бъдете все така вдъхновени, трудолюбиви и креативни в желанието си да подобрявате ежедневието ни и радвате с повече красиви моменти в натовареното ни всекидневие. Вашите изпълнения ни правят съпричастни към традициите и към нашето минало. Благодарение на вас, чрез участието ви в различни събори, фестивали и надпявания се популяризира местния фолклор, което допринася за утвърждаването му като национално нематериално културно наследство. Безспорен принос за това имат и народните читалища – мястото, където творческият опит на млади и стари ражда онова изкуство, което ни кара да се гордеем с българския бит, фолклор и културна идентичност.
Честит празник! Д-р АРБЕН МИМЕНОВ
Кмет на община Сатовча

Свързани новини

Мъж простреля бившата си любима в „Еленово“ в Благоевград

vesito

Ансамбъл Пирин, Биг бенд, Камерна опера и Градска художествена галерия да станат културни институти, предлага кметът Байкушев

vesito

„Седмица на пожарната безопасност“ в Сандански!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.