До дни започва ремонтът на Спешния център в Банско

Здравеопазването е най-важно. Това показа проведената анкета „Кметът ви пита?“ в община Банско, свързана с определяне на приоритетните области за развитие в периода 2023-2027 година. Местните жители поставиха на първо място като тема здравеопазването.

Кметът Стойчо Баненски в предизборната си кампания пое ангажимент, че ще работи за подобряване на условията за предоставяне на медицински услуги в цялата община и за подпомагане на екипите за неотложна помощ. Друга задача пред градоначалника е да се осигури специализиран транспорт за спешни медицински случаи.

„Част от обещанията ми вече са факт, скоро Спешният център в община Банско придоби високопроходима линейка за обслужване нуждите на населението. До дни стартира ремонт на сградата на филиала на ЦСМП в града“, заяви кметът. Той отправи апел към банскалии да участват и да направят предложения за подобрения в областта на здравеопазването, които Общината може да реализира. Баненски вярва, че съвместните усилия на местната власт и жителите на общината ще доведат до решаване на проблемите. Очаквам с нетърпение вашите идеи и предложения. Заедно можем да направим общината ни по-добра и по-успешна, твърди кметът на община Банско.

Свързани новини

Кметът на община Сатовча Арбен Мименов издаде заповед за забрана свободно пашуване на територията на общината

vesito

Иван Мишев представи новата си детска книга в Гоце Делчев

vesito

НАП запечатва фитнес центъра на съпругата на Бахамата в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.