Дневен хороскоп на Алена: Везните с рутинни занимания, неочаквани обрати за Скорпионите

Меркурий продължава своето ретроградно движение. 

ОВЕН

В този почивен ден приемете новите предложения за работа, дори и да ви се струва, че ще започнете да ги осъществявате след време. Това е залогът за бъдещите ви успехи. Разчитайте на интуицията си. Не се отказвайте от начинанията. Проблемите, ако ги имате, са заради отказ да признаете грешките и слабостите си. Семейните представители на знака, все още са влюбени в половинката си, могат да създадат приятна романтична обстановка в дома си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи напълно от проблемите през деня.

ТЕЛЕЦ

Деня е почивен и е благоприятен за осъществяване на всичките ви искрени мисли и цели. Поставете без прибързаност началото на нови занимания. Привидно разсеяни и неуверени в себе си, жънете успех на работното място. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Денят ви позволява възстановяване на хармонията в семейството. Не пропускайте да бъдете с любимите си, които ви очакват. Не пропускайте романтичната си среща и се отдайте на зареждащ ви със сили секс.

БЛИЗНАЦИ

Не предприемайте нищо в почивния ден. Ако се наложи да водите телефонни разговори със задгранични партньори, ги отложете. Възвърнете си надеждата, че ще завършите започнатото. Ще имате възможност да уговорите подписването на важен договор и да се отправите на път. Не се отказвайте от най-смелите си цели. Колкото и да сте напрегнати през деня, заради служебни задължения или други проблеми, вечерта бъдете с любимия си, дори и ако сте се скарали преди това. Сексът ще ви зареди с достатъчно сили и положителни емоции.

РАК 

Пътувайте, въпреки че деня е почивен. Ако се налага да сте на работното си място, ще осъществите неочаквани контакти, обещаващи ви бъдещи професионални успехи. Не се захващайте с ремонти в дома или в офиса си. Помислете за нови възможности, чрез които да обогатите знанията си. Жените  да внимават при избора си на интимен партньор, за да си спестят бъдещи разочарования. Вечерта ви очакват романтична среща и незабравими сексуални изживявания.

ЛЪВ

В почивни яден оказвате силно влияние върху хората от обкръжението си. Със сигурност някои неуспехи в последно време са ви съсипали нервите, но сте осъзнали, че те са ви дарили с нова опитност. Проявете търпение и сдържаност. Финансовите загуби и неочаквани трудности са породени от липсата на отговорност от ваша страна. Вечерта не отказвайте внимание на близките си, дори и ако сте уморени и ядосани от проблеми на вашето работно място. Изживейте незабравими романтични мигове с любимия си.

ДЕВА

Предстои ви изпълнен с противоречия почивен ден. Сутринта може да се ядосате, че ви пречат да реализирате плановете си заради капризите на ваш колега. Пригответе се за неочаквани полезни промени. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще ви зарадва в началото на следващата седмица. След натоварения ден вечерта се усамотете и не отказвайте компанията на интимните си половинки. Не пропускайте романтичните мигове. Не забравяйте, че след напрегнатия ден няма по-добра отмора от желания секс, особено ако имате до себе си партньор Рак.

ВЕЗНИ

Денят е почивен и е благоприятен за рутинни занимания, въпреки че за вас те са по-скоро досадни. Ще преодолеете трудностите с лекота. Ако сте коректни, ще изясните проблемите с колегите си без много усилия. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. Всичко започнато следобед ви носи успехи и финансова стабилност. Вечерта отидете на ресторант с любимите си. Така ще избегнете напрежението в отношенията. Липсата на взаимно разбирателство е причина за нежеланието ви за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Не са изключени неочаквани обрати на Съдбата. Въпреки че в почивния ден ще отхвърлите много работа, резултатите няма да ви задоволят. Добре е да потискате желанието си да критикувате и да обиждате колегите си. Тактът и внимателно обмислените действия ще ви спестят големи неприятности с вашите подчинени. Вечерта останете с близките си или се отдайте на романтична среща с любимите. Не проявявайте агресия в леглото, която няма да достави сексуална наслада на партньорите ви.

СТРЕЛЕЦ

На първо място в почивния ден стабилизирайте постигнатото. Целеустремеността ви и творческият подход ще доведат до добри резултати в работното ви място. Не уговаряйте сделки, за да не се провалите. Подвластни сте на проблеми на работното място, на интриги, заради неумение да признаете собствени си грешки, които затрудняват приближаването ви към целта. въпреки това може да се справите. Ще се радвате на романтични мигове и споделени чувства с хора, на чието внимание изобщо не сте се надявали в самотата си. Семейните ще имат възможност да се отдадат на чувствата си и да изживеят желани сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Вашето умение да контактувате и оптимизмът ви ще ви донесат успехи на работното място, въпреки че деня е почивен. В личен план ви грозят проблеми. Не са изключени непредвидени разходи, породени от исканията на вашите близки. Въпреки, че не ви се работи в този ден се постарайте да сте отговорни, защото вашата намеса е от значение за авторитета ви. Приемете предложение за гостуване във ваши близки. Сексуалните отношения започват да ви изнервят, защото мислите, че не сте единствените интимни партньори на любимия си.

ВОДОЛЕЙ

Можете да поставите началото на новите си задачи, които ще ви донесат признание и материални успехи. Денят е почивен, но позволява да уговорите нови сделки. Заемете се сериозно със задълженията си на работното си място. Тези от вас, които са управители на свой бизнес, да внимават с разходите, за да не нарушат без да искат финансовата си стабилност. В личните ви отношения липсва хармонията, само защото сте решили да се инатите. Вечерта си останете у дома. Сексуалните ви отношения са съсипани, заради капризите на интимния ви партньор и непрекъснатите желания за подаръци.

РИБИ

Не допускайте лошото настроение да попречи на успехите ви. През целия почивен ден сте във властта на емоцията. Не пътувайте! Няма да имате успех при разговорите, а са възможни проблеми и с пътната полиция. Ще имате възможност за публична изява, която може да ви представи пред вашите колеги в нова светлина. Вечерта очаквайте приятна романтична среща. Любовта ви зарежда със сили, защото чувствата ви са споделени. Сексуалните ви живот най-накрая започва да ви доставя удоволствие. Бъдете толерантни към желание на партньора си.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Успех и признание за Лъвовете, Девите откриват нови възможности

vesito

Хороскопът на Алена: Везните да си наложат спокойствие, Скорпионите ще получат финансова подкрепа

vesito

Хороскопът на Алена: Задгранично пътуване за Везните, Скорпионите да си спестят разправии с роднини

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.