Дирекция „Социално подпомагане“ – Разлог търси кандидати за доброволна и професионална приемна грижа за деца до 5-годишна възраст

Дирекцията „Социално подпомагане“ – Разлог активно търси и подбира кандидати за доброволна и професионална приемна грижа за деца до 5-годишна възраст, непридружени чужди граждани.
Приемната грижа предоставя възможност за доброволно или професионално участие, като основната цел е предоставянето на обич и грижа на малките деца, които се нуждаят от стабилно семейно обкръжение.
За да станете приемен родител, e необходимo:
-Да разполагате с подходящи условия за отглеждане на дете в семейството;
-Да сте клинично здрави и способни да осигурите необходимата грижа;
-Да не сте осъждани;
-Да не сте лишавани от родителски права.
Всички желаещи да научат повече за възможностите и изискванията за приемни родители, могат да се обръщат към Дирекция „Социално подпомагане, отдел „Закрила на детето“, гр. Разлог, ул. „Арх. Александър Баров“ 2, тел. 0882826039 или в гр. Банско, на адрес ул. „Хаджи Вълчо“ 2, тел. 074988499
Дирекцията се стреми към създаване на подходящи условия и обучение за всички приемни родители, с цел обогатяване на детските животи и осигуряване на безопасна и любяща среда за тяхното развитие. Ако споделите идеята за предоставяне на дом и грижа на деца в нужда, не се колебайте да се обърнете към тях и да станете част от този важен проект.

Свързани новини

Броени дни до началото на Фестивала “Симитлия – Древната земя на кукерите”

vesito

Румен Томов: Грешки се прощават, но не се забравят
Невярно твърдение на Методи Байкушев, провокира Румен Томов да каже истината

vesito

Община Благоевград приема заявления за кандидатстване за саниране на многофамилни жилищни сгради

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.