Грациите на КХГ „Пирин“ показаха красота и финес в оспорвана надпревара с над 400 участници на международен турнир по художествена гимнастика в Благоевград

Международен турнир по художествена гимнастика се проведе на 18 и 19 ноември в зала „Скаптопара“ в Благоевград. Носители на „Купа Пирин“ станаха участниците от клуб „Радея“ – Дупница.

В надпреварата се включиха над 400 деца от цялата страна, Гърция, Сингапур и Украйна. Грациите от КХГ „Пирин“ се представиха отлично, показвайки с финес красиви художествени композиции.

Официален гост на спортното събитие бе световният и европейски шампион Галина Белоглазова. Поздравителен адрес от името на кмета на Благоевград Методи Байкушев бе връчен на г-жа Лидия Стоянова, председател на КХГ “Пирин”. Турнирът под надслов „Приятели“ се осъществява от Община Благоевград с подкрепата на КХГ „Пирин“. Силната конкуренция и спортен хъс на гимнастичките предизвикаха много емоции сред публиката.

Може да бъде изображение с 1 човек, практикува бойни изкуства и текстово съобщение

Може да бъде изображение с 11 души и текстово съобщение

Може да бъде изображение с 13 души

Може да бъде изображение с 6 души, хора, които карат кънки и текстово съобщение

Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение

Свързани новини

Шампионът по сумо от Полена: Най-голямата ми мотивация за победа е синът ми

vesito

С „Лъвският скок“ децата на Сандански почетоха паметта на Васил Левски

vesito

Румен Томов: Грешки се прощават, но не се забравят
Невярно твърдение на Методи Байкушев, провокира Румен Томов да каже истината

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.