Горско лятно училище в Хисарлъка за децата от Кюстендил

Безплатно горско училище в Хисарлъка
Сред прохладата на Хисарлъка, докато децата се забавляват и играят ще научат повече за тайните на гората и нейните обитатели. Образователен курс за деца от 6 до 12 години започва днес и ще се провежда понеделник, вторник, сряда и всеки уикенд до началото на учебната година.
Добре дошли са всички малчугани, които обичат природата и са любопитни да открият тайните на Лесопарк „Хисарлъка“. Целта на детския образователен курс в горското училище е да събуди интереса на децата към растителния свят, да развие усет към природата, както и да запознаем малчуганите с основните иглолистни и ширколистни видове, планински ,полски цветя и билки. По време на заниманията в горско училище децата от първи до четвърти клас ще получат познания за гората по един забавен и артистичен начин. Така ще се постави началото на един процес за изграждане на екологично съзнание у децата. Заниманията ще се провеждат от 10:30 до 15:00 часа в обучителният център при къщичката на Баба Яга.Те ще се водят от ландшафният архитект и педагог Ева Константин.

</div>

Свързани новини

Информационен бюлетин на ОДМВР за област Благоевград

vesito

Електрохолд открива Стажантска програма 2024

vesito

Сдружение „МС СВЯТ“ със съдействието на Община Кюстендил организират безплатни профилактични прегледи

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.