Глобен шофьор отмъсти с потрошени патрулки

Гневен шуменец, който бил глобен за неправилно паркиране, реши да отмъсти на полицаите, като потроши стъклата на паркирани патрулни автомобили. 41-годишният смелчага се развилнял на паркинга пред сградата на ОДМВР Шумен вечерта в събота.

Около 20:10 часа постовият полицай на Районното управление в Шумен чул шум, който идвал от служебния паркинг на ул.“Добри Войников“.  Проверил какво се случва и установил, че са счупени задни панорамни стъкла на 4 патрулни автомобила – две шкоди и два опела.

На място, с метален ключ, е установен мъж в нетрезво състояние. Изяснена е самоличността му – 41-годишен местен жител, без криминални прояви, съобщават от пресцентъра на ОДМВР Шумен.

Щетите по полицейските автомобили нанесъл с удари по задните стъкла. Задържан е в ареста на РУ- Шумен за хулиганството, извършено с особена дързост. Случаят е докладван на дежурен прокурор. Работата по образуваното досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 325 ал. 2 от НК продължава.

Шуменецът е бил под алкохолно въздействие, но все пак успял да посочи причината за действията си – наложени му били две глоби за неправилно паркиране на улицата, на която живее и не бил съгласен с това.

Свързани новини

Емил Илиев е преизбран за кмет на община Струмяни

vesito

Времето днес, прогноза за сряда, 6 март

vesito

По искане на Андон Тодоров, комисия с външни експерти започва проверка за строителството на кортовете в парк „Бачиново“ и други зелени зони

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.