В община Струмяни отбелязаха Деня на възрастните хора!

На 1.10.2023 г. /неделя/ на празничен обяд, по повод международния ден на възрастните хора, заедно се събраха, членовете на петте клуба на територията на община Струмяни – Пенсионерски клуб „Бодро настроение“ – с. Струмяни, Пенсионерски клуб „Лебница“ – с. Никудин, Пенсионерски клуб „Белица“ – с. Илинденци и Пенсионерски клуб „Надежда“ – с. Микрево, както и Клуб на хората с увреждания – с. Микрево.
Традиционно членовете на пенсионерските клубове се събират на обща трапеза , за да споделят заедно прекрасни моменти , да се повеселят и да отбележат хубавите празници в нашия богат културен календар .
По повод празника на възрастните хора, присъстващите бяха поздравени от г-ца Фиданка Котева, зам. кмет хуманитарни дейности на община Струмяни и г-н Емил Илиев, които поздравиха сърдечно празнуващите и ги изненадаха със символични подаръци и поздравителни адреси.
Бяха изказани благопожелания за „здраве, благоденствие, дълголетие, повече енергия и споделени моменти с любимите хора и повече време за сбъдване на неосъществени мечти“.
Хората от третата възраст показаха,че освен да се трудят неуморно, умеят и заедно да се веселят.
Честит празник на възрастните хора в община Струмяни!!!
Може да бъде изображение с 7 души и маса
Може да бъде изображение с 8 души, маса и цигулка
Може да бъде изображение с 8 души, високоговорител, осветление и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 2 души и руса коса

Свързани новини

В деня, посветен на родилната помощ, кметът на Сандански посети първото родено бебе за 2024 г.

vesito

Мобилен прием за лични документи в Сатовча

vesito

Спират водата в село Юруково

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.