ВЪЛНУВАЩ АВГУСТ В РАЗЛОГ: С „Кино под звездите“, ансамбъл „Пирин“, Биг бенд Благоевград, Камелия и Виевската група продължава фестивалното лято

Програмата на „Фестивално лято“ в Разлог през август продължава ударно с
премиерен концерт-спектакъл на ансамбъл „Пирин“ „…И за свобода“.
С нова постановка „Слънце да огрее“, специално разработена за концерт – спектакъла в Разлог, в пълен състав – ансамбъл, хор, солисти и оркестър, площад „Преображение“ ще бъде залят от изкуство.
Концертът е по повод 121 години от Илинденско – Преображенското – Кръстовденското въстание. И ще се състои на 2 август, 20:00 часа, площад „Преображение“ – Разлог.
На 2 и 3 август Разлог приема Световното студентско първенство по ориентиране. Със съдействието на Община Разлог, в Разлог ще се проведе спринтовата щафета. Стартът и финалът й ще бъдат позиционирани на централен площад „Преображение“. Участие ще вземат повече от 300 състезатели от над 25 страни. Спринтовата щафета ще започне в 14:00 часа.

„Кино под звездите“ на Александър Сано ще пристигне в Разлог на 9 и 10 август на площад „Преображение“ , начало – 20:00 часа.
След прожекциите, любителите на хубавото българско кино ще се срещнат с актьорите Александър Сано, Влади Зомбори и Ники Станоев. Пред зрителите, под звездното небе на Разлог, ще бъдат представени филмите „В сърцето на машината“ и „Опасни шматки“.
В парка край езерото, ще танцуваме зумба. На 17 август от 20:00 часа, предстои зумба маратон с инструктори. Зумба е фитнес танц, вдъхновен от латиноамериканските танци. Създаден е в края на ХХ век. Любителите на този стил ще могат да се включат.
Отново в парка край езерото – новото културно пространство в Разлог, на 24 август жителите и гостите на града ще имат възможността да се насладят на концерт на Биг Бенд Благоевград. Начало на концерта: 20:00 часа.
Август завършва ударно с концерт на фолк звездата Камелия и Виевска духова музика. Очакваме ви на 31 август на площад „Преображение“ от 20:00 часа!

Свързани новини

Русия е изпратила 10 000 имигранти на фронта в Украйна

vesito

Партията на Зелените иска да се пази природата в Европа

vesito

Спор в база край Благоевград, мъж пострада

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.