Във връзка с ремонт на уличен водопровод: Спират водата на улици в Разлог

„Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград уведомява жителите на гр. Разлог, община Разлог, че във връзка с изпълнението на ремонт на уличен водопровод по ул. „Шейново ”, от о.т. 427 до о.т. 416, ще бъде нарушено водоснабдяването както следва:
В периода от 26.02.2024 г. до 15.03.2024 г. (от понеделник до петък включително), в часовете от 08:30 ч. до 17:30 ч., ще бъде нарушено водоподаването по ул. „Шейново“, в участъка между ул. „Кап. Телемах Илиев“ и ул. „Опълченска“ , гр. Разлог, общ. Разлог. Препоръчваме на потребителите, които ще бъдат засегнати от нарушеното водоподаване, да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди.
От Ръководството на “Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград

Свързани новини

Храмов празник и 121 години от възстановяването си чества манастирът в Баничан

vesito

В петък става ясно дали Благоевград ще има нов омбудсман

vesito

В СЕЛО ИЛИНДЕНЦИ ОТПРАЗНУВАХА ТРИДНЕВЕН НАРОДЕН СЪБОР, ПОСВЕТЕН НА 120-ГОДИШНИНА ОТ ИЛИНДЕНСКО – ПРЕОБРАЖЕНСКОТО ВЪСТАНИЕ!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.