Времето днес, прогноза за четвъртък, 5 октомври

През нощта ще се задържи почти безоблачно и тихо, предаде БНТ. Минималните температури днес ще бъдат от 8° до 13°, в София около 8°, по Черноморското крайбрежие от 11 до 13 градуса, а максималните между 25° и 29°, в София около 24°. Ще преобладава слънчево време, но след обяд на отделни места в планинските райони на Западна България ще превали.

Ще духа слаб, в Източна България и по Черноморието умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат между 22 и 24 градуса, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала. В планините също ще бъде предимно слънчево, но на отделни места в масивите от Западна България в следобедните часове ще превали. Ще духа слаб вятър с посока от юг-югозапад.

Свързани новини

Grand Hotel Therme и Pulse Therme – големите победители на наградите „Спа на годината“ за 2023 г.

vesito

Край на надеждите! Всички обещания на Томов се оказаха голи приказки! Обещава и протака, за да стопира протест на родители и още…

vesito

След аутопсията: 71-годишният Атанас от Логодаж починал от задавяне

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.