Времето днес, прогноза за четвъртък, 4 януари

През нощта ще бъде безоблачно, със слаб до умерен югозападен вятър, предаде БНТ. Минималните температури ще са между 2° и 7°, в София – около 3°. В сутрешните часове на места в низините и котловините отново ще има условия за мъгли. Денят ще започне със слънчево време. В следобедните часове облачността ще се увеличи и до вечерта ще превали дъжд, главно в западната половина от страната. Максималните температури ще са между 12° и 16°, в София – около 12°.

Вятърът от запад-северозапад, включително и по Черноморието, ще се усили. През сутринта на места видимостта ще е намалена, през по-голямата част на деня ще бъде слънчево, а след обяд по южното крайбрежие ще превали. И в планините ще бъде ветровито. Ще духа силен, по високите и открити части – бурен вятър от запад. Ще бъде слънчево. През втората половина на деня ще има повече облаци и на много места ще има валежи от дъжд, над около 1800 метра – от сняг.

Свързани новини

Скоростта по магистралите да стане максимум 100 км/ч

vesito

ВиК Благоевград с кампания „Безлихвено плащане“ по случай Деня на строителя

vesito

Бум на скарлатина и гнойни ангини

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.