Времето днес, прогноза за четвъртък, 28 март: Превалявания в Централна и Източна България

През нощта над Западна България облачността отново ще се увеличи и на отделни места, главно след полунощ, ще има слаби валежи от дъжд, предаде БНТ. Ще духа умерен югозападен вятър. Минималните температури ще бъдат между 7° и 12°, в София – около 8°, а максималните – между 20° и 25°, в София – около 20°, по Черноморието- от 15° по северното крайбрежие до 19°-20° по южното.

В много райони от Централна и Източна България ще има валежи от дъжд, на места придружени с гръмотевици. Ще духа умерен, в Източна България – силен югозападен вятър, с пориви в областите с код жълто със скорост до около 80- 90 км/ч. В планините ще духа силен, по билата – бурен югозападен вятър, температурите ще се повишават и валежите ще бъдат предимно от дъжд, само по най-високите части – от сняг, преди обяд в масивите от западната, а след обяд – в източната половина от страната.

Свързани новини

Времето днес, прогноза за неделя, 10 септември

vesito

Съпругата на онкоболен, на която лекар крещя: Не знам с какво сме провокирали това поведение

vesito

Икономиката сложи край на балните фиести – Благоевград 2020

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.