Времето днес, прогноза за четвъртък, 11 януари

През нощта над по-голямата част от страната ще е безоблачно, но сутринта на много места ще има мъгли, предаде БНТ. Температури днес ще бъдат малко по-високи, в сравнение с вчера, минималните – от минус 9° до минус 2°, а максималните – от 0° до 5°, в София – около 1°. През деня ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад, който вечерта в Северна България ще се усилва. По Черноморието ще е предимно слънчево, но все така ветровито, с временно умерен вятър от запад-северозапад. Вълнението на морето ще отслабва и ще е 2 – 3 бала.

Много добри условия в планините утре – слънчево време, със слаб до умерен вятър от запад-северозапад, който едва вечерта ще се усилва. Температурите там ще се повишат и максималните в курортите ще са между минус 1 и 1 градус. В петък и събота отново ще има превалявания от сняг, но предимно слаби и на повече места през първия ден. Ще бъде ветровито, а максималните температури слабо ще се понижат. В неделя ще има повече слънчеви часове. Предстои и затопляне, по-съществено в понеделник.

Свързани новини

Силен инициативен комитет застава зад Атанас Стоянов за кмет на Сандански

vesito

Експерти от НОИ предупреждават: Парите за пенсии може да не стигнат!

vesito

От днес минималната заплата става 933 лв., вдига се и линията на бедност

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.