Времето днес, прогноза за четвъртък, 10 август

Днес на много места в западните райони ще бъде с превалявания от дъжд и гръмотевици, докато над източните ще има повече слънчеви часове, предаде БНТ. Максималните температури ще са между 25° и 30°, в София – около 24°. Ще продължи да духа слаб, в източната половина от страната и по Черноморието – умерен вятър от север-североизток. На морския бряг облачността ще е променлива, на отделни места със слаби превалявания.

Максималните температури ще са между 25° и 29°. Температурата на морската вода е 22-25°, на север от нос Калиакра – около 15°. Вълнението на морето ще е 3 бала. Превалявания и гръмотевични бури ще има и в планините от Западна България. В масивите на изток облачността ще е променлива и само на отделни места ще превали. Ще духа умерен североизточен вятър.

Свързани новини

И Благоевград застана зад кандидатурата на Бербатов

vesito

Времето днес, прогноза за четвъртък, 8 февруари

vesito

8 земетресения за час и половина. Какво става?

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.