Времето днес, прогноза за събота, 9 декември

През нощта в повечето райони ще бъде почти тихо, на изток ще духа до умерен вятър от север, предаде БНТ. Минималните температури ще са между минус 3° и 0°, в София – около минус 3°. В Дунавската равнина и по Черноморието има условия за ниска облачност или мъгла, които на много места там ще се задържат и през деня. Възможно е и да преръми.

Над останалите райони облачността ще е променлива, по-често значителна. Ще духа слаб, в Източна България – умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 0° и 7°, в София – около 5°. Облачно, мъгливо и на места с ръмежи ще е по Черноморието. Ще духа умерен северозападен вятър, а вълнението на морето ще бъде 3 – 4 бала. В планините облачността ще е променлива. Ще духа умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури слабо ще се повишат и в курортите ще са от минус 1 на Алеко, до 6 в Банско. В Боровец и Пампорово – около 2 градуса.

Свързани новини

Пожар в Бобошево остави на улицата две семейства

vesito

Позиция на Дирекция Национален парк Рила относно публикации свързани с хижа Македония

vesito

Академията за пастири край Кресна връчи първите сертификати

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.