Времето днес, прогноза за събота, 24 февруари

Днес температурите още ще се повишат и максималните ще са между 15° и 21°, в София – около 16°, предаде БНТ. Облачността над Западна България ще започне да се увеличава, но над Източна ще остане слънчево. Ще продължи да духа умерен вятър от юг-югозапад. По Черноморието денят на места ще започне с мъгла, която обаче бързо ще се разсее Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад, а вълнението на морето ще остане около 2 -3 бала, което съответства на височина на вълните до около един метър. Облачността в планините от Западна България ще се увеличи, но ще се задържи почти без валежи. В масивите на изток по-значителна ще е облачността в сутрешните часове, а след обяд ще е предимно слънчево. Ще духа умерен югозападен вятър и температурите и там ще се повишат.

Свързани новини

6-годишно падна от прозореца на втория етаж на детска градина, не казали на родителите

vesito

Община Сандански е домакин на международно учение за тестване на технологични решения за реакция в случай на големи инциденти

vesito

Нов съветник от ПП “Партия на Зелените“ положи клетва в ОбС-Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.