Времето днес, прогноза за сряда, 7 юни

През нощта валежите навсякъде ще спрат, а вятърът временно ще отслабне, предаде БНТ. Температурите в сряда ще останат без съществена промяна – минималните от 9 до 17 градуса, а максималните – между 23° и 28°. Ще преобладава слънчево време с превалявания и гръмотевици главно в планинските райони от страната, на повече места в Западна България. Вятърът ще е слаб, в Източна България – умерен, от изток.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максималните температури ще са от 20° до 22°. Температурата на морската вода е 19°-21°. Вълнението на морето ще е около 3 бала. Подходящи условия за туризъм в планините и в сряда – и там ще преобладава слънчево време, с изключение на масивите от Западна България, където в следобедните часове на места ще превали и прегърми. Ще духа умерен вятър от изток-югоизток, по най-високите върхове, където максималните температури ще бъдат около 3 градуса – от юг-югозапад.

Свързани новини

Времето днес, прогноза за неделя, 5 май

vesito

Последен ден за регистрация на политическите формации в ОИК преди местния вот

vesito

Пета годишна среща на социалните услуги, предоставяни на територията на Община Кюстендил

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.