Времето днес, прогноза за сряда, 6 септември

В Северна България ще преобладава слънчево време, а над Южна облачността ще е променлива, често – значителна и на места там ще има краткотрайни валежи, предаде БТА. Ще духа слаб, в Източна България – умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 24° и 29°, в София – около 24°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по южното крайбрежие – по-често значителна и главно там ще има краткотрайни валежи. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 25°-26°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала. Над планините облачността ще е по-често значителна. На много места ще има валежи от дъжд. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра – около 10°.

Свързани новини

Екипът на Община Разлог отбеляза пенсионирането на Емилия Даракчиева.

vesito

Важна новина за възрастните хора, които взимат пенсии от „Български пощи“

vesito

Ясни са и кметовете на селата в община Блгоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.