Времето днес, прогноза за сряда, 27 декември

Днес ще бъде предимно слънчево, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), предаде БТА. Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще бъде по-високо от средното за месеца. Вятърът от северозапад ще се усили, ще бъде умерен, а в Дунавската равнина и западната част от Горнотракийската низина и силен. Ще духа умерен и временно силен северозападен вятър, който след обяд ще отслабне. Дневните температури слабо ще се понижат и преобладаващите максимални ще бъдат между 12 и 17 градуса, в София – около 12 градуса.
По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен северозападен вятър, който след обяд ще отслабне. Максималните температури ще бъдат между 14 и 16 градуса. Температурата на морската вода е 9-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 9, на 2000 метра – около 3 градуса.

Свързани новини

Кметът на Благоевград проведе среща относно бъдещето на  ФК „Пирин“

vesito

НОИ: Изплащането на пенсиите през януари 2024 г. чрез пощенските станции ще започне на 8 януари

vesito

Къща пламна в село Зелен дол

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.