Времето днес, прогноза за сряда, 10 януари

През нощта слаб сняг ще превалява на места в югоизточните райони, предаде БНТ. Ще духа слаб североизточен, в Източна България – до умерен северен вятър. Утрото ще бъде мразовито с минимални температури между минус 9° и минус 4°, в София – около минус 8°.

В Северна България температурите почти през целия ден ще са под нулата. На места до около плюс 2°, в София – около плюс 1°, но вятърът ще създава усещане за още по-студено, от действителното време. Ще бъде предимно слънчево, а вятърът постепенно ще отслабва. В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен до силен вятър от североизток. Слабо затопляне се очаква в четвъртък, в петък предстои ново застудяване, както и отново валежи, но предимно слаби. В събота валежите ще спрат, но застудяването ще продължи.

Свързани новини

Акция „Шум“: Прибраха стотици ръмжащи коли и мотори

vesito

АПИ пуска търг за проектиране на половината „Струма“ през Кресна

vesito

НИКОЛАЙ ШУШКОВ СЕ АНГАЖИРА ДА ПОМОГНЕ С УЗАКОНЯВАНЕТО НА КЪЩИТЕ И ИМОТИТЕ В С. ЦЕРОВО  

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.