Времето днес, прогноза за понеделник, 9 октомври

Преди обяд облачността ще бъде предимно значителна, но без валежи, след обяд ще намалява над много райони до слънчево, предаде БНР. Ще бъде сравнително хладно с минимални температури между 7° и 12° , в София – около 9°, и максимални от 17° до 22°, в София – около 20°. Над планините преди обяд облачността ще бъде значителна, но почти без валежи, след обяд ще се разкъсва и намалява. Вятърът временно ще отслабне, ще бъде предимно умерен от запад-северозапад, но вечерта отново ще се усили. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 14°, на 2000 м – около 7°. Над Черноморието преди обяд облачността ще бъде значителна, но само на изолирани места ще превали. След обяд облачността ще се разкъсва и намалява. Ще духа до умерен вятър от север-североизток, след обяд ще се ориентира от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат 17°-19°, а на морската вода – 22°-23°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала и след обяд ще отслабне.

Свързани новини

Хлябът в Благоевград поскъпна за седмица с до 70 ст., многозърнестият удари 2,40 лв. за 600 г, диетичният подгони 5 лв./кг

vesito

Росен Желязков: Само ГЕРБ може да осигури устойчиво развитие на страната, защото има ясна политическа визия

vesito

Успешен иноватор гостува в Езиковата гимназия в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.