Времето днес, прогноза за понеделник, 22 януари

През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо, предаде БТА. След полунощ на места в Дунавската равнина и около водните басейни ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност. Утрото ще бъде мразовито с минимални температури предимно между минус 8° и минус 3°, малко по-ниски в котловините от Западна България. В София – около минус 7°. През деня ще е предимно слънчево и почти тихо. Преди обед на места в низините и котловините все още ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност, но следобед видимостта ще се подобрява. Максималните температури ще са между 0° и 5°, в София – около 3°.

Сутринта на места, главно по южното крайбрежие, ще има мъгла или ниска слоеста облачност. През деня по Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са 3°-5°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. В планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър, който до вечерта ще отслабне и ще се ориентира от север. Максималната температура на височина 1200 метра -около 1°, на 2000 метра – около минус 4°.

Свързани новини

Видите ли този мейл, трийте го! Банката никога не иска пароли

vesito

УТОЧНЕНИЕ ОТ ЕЛЕКТРОХОЛД ЗА ЗАСТРАХОВКА „ЕЛЕКТРОЗАЩИТА”

vesito

Скръбна вест! Почина големият български актьор Славчо Пеев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.