Времето днес, прогноза за понеделник, 11 септември

Днес ще е слънчево, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология, предаде БТА. Временни увеличения на облачността ще има над източните райони. Ще духа слаб вятър, предимно от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 25° и 30°, в София – около 26°. Атмосферното налягане ще се понижи и ще се доближи до средното за месеца.

По Черноморието ще бъде слънчево, с временни увеличения на облачността, но без валежи. Ще продължи да духа североизточен вятър, ще бъде слаб до умерен. Максималните температури ще са 23°-25°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде около 3 бала. В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 20°, на 2000 метра – около 14°.

Свързани новини

Младеж загина заради опасно селфи

vesito

Удължават извънредната епидемична обстановка до края на юли

vesito

ПАМЕТЕН КОНЦЕРТ: Брюксел на крака пред великата Лили Иванова! (СНИМКИ+ВИДЕО)

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.