Времето днес, прогноза за петък, 5 януари

През нощта валежите постепенно ще спират, а вятърът ще е слаб от югозапад, в Североизточна България до умерен от запад, предаде БНТ. Минималните температури ще бъдат между 1° и 8°, в София около 2°, а максималните между 10° и 15°. Ще бъде предимно слънчево и въпреки че след обяд облачността над Западна България ще се увеличи ще се задържи без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад.

Слънчево ще бъде и по Черноморието. Ще духа слаб, в северните райони умерен вятър от запад-югозапад. Вълнението на морето ще бъде слабо. Преди обяд и в планините ще бъде слънчево, но ветровито. След обяд вятърът ще отслабне, а облачността над масивите от Западна България ще се увеличи. Температурите слабо ще се повишат и максималните в курортите ще бъдат между 6 и 8 градуса.

Свързани новини

Спират водата на три улици в село Микрево

vesito

Кметът Методи Байкушев и екипът му се включиха в кампания за даряване на кръв

vesito

ЕРМ ЗАПАД ОБЕЗОПАСИ ЗА ПТИЦИТЕ 4700 СТЪЛБА И МОНТИРА 940 ЩЪРКЕЛОВИ ГНЕЗДА ПРЕЗ 2023 Г.
Дружеството представи в Копривщица напредъка по двата проекта, които изпълнява по програма LIFE

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.