Времето днес, прогноза за петък, 27 октомври

През нощта вятърът временно ще отслабне, а облачността ще намалее. В сутрешните часове на места в низините и котловините ще има условия за мъгли, предаде БНТ. Минималните температури ще бъдат в широки граници, от 10 до 18 градуса, в София – около 12 градуса. През деня с умерен, в Югоизточна България и на север от планините – с временно силен южен вятър, ще се пренася по-топъл въздух и максималните температури отново ще се повишат. В по-голямата част от страната се очакват стойности между 23 и 28 градуса. Ще бъде по-често слънчево, с повече облаци в следобедните часове над северозападните райони.

По Черноморието ще преобладава слънчево време, със сутрешни мъгли. Ще духа умерен, по южното крайбрежие, временно силен югозападен вятър. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, а температурата на морската вода е от 19 до 21 градуса. И в планините ще има повече слънчеви часове, но ще бъде много ветровито с умерен и временно силен югозападен вятър. Температурите и там слабо ще се повишат и максималните по най-високите върхове ще бъдат от 6 до 9 градуса.

Свързани новини

Благоевградчанин се напи и вижте какво направи…

vesito

Седмокласникът Калоян Гешев стана трикратен шампион по скоростно смятане

vesito

Д-р Елина Смилкова: Андон Тодоров е готов да води битки в името на справедливостта

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.