Времето днес, прогноза за петък, 18 август

Днес вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще остане умерен, предаде БНТ. Ще бъде предимно слънчево с вероятност за следобедни превалявания главно в планинските и източните райони. Максималните температури ще бъдат между 31 и 36 градуса, по Черноморието – между 27 и 29 градуса. Температура на морската вода е около 24 и 25 градуса.

Ще духа умерен вятър с посока от североизток, а вълнението на морето ще е около 2-3 бала. Много подходящо за туризъм време утре в планините. Ще бъде предимно слънчево, с малка вероятност за локални превалявания следобед. Вятърът ще е умерен, а температурите ще останат  почти без промяна и максималните в курортите ще бъдат между 20 и 27 градуса.

Свързани новини

Първо в ИА „Региона“! Насрочиха делото на полукмета Томов за 1-ви февруари!

vesito

Хотел и СПА оазис в едно
Паскал Дойчев: Даваме на нашите гости уникално преживяване съчетаващо ски ваканция с топли минерални басейни и най-модерната СПА зона в България

vesito

Седем партии изпаднаха от борбата за местна власт

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.