Времето днес, прогноза за неделя, 3 март

През нощта слабо ще превалява на места в източната половина от страната, докато от югозапад облачността бавно ще се разкъсва и намалява, предаде БНТ.

Ще бъде почти тихо. Минималните температури ще са между 1° и 6°, в София – около 2°. Максималните отново ще се повишат и ще са от 10° до 15°, в София – около 13°. След облачното, на места в низините и равнините – и мъгливо утро, през деня облачността ще продължи да намалява. Значителна ще се задържи в североизточните и планинските райони, на отделни места там ще превали. Ще духа слаб западен вятър.

Облачно ще бъде сутринта по ЧерномориетоВероятността за валежи е малка, а след обяд облачността ще намалява, в южните райони – до предимно слънчево. Ще духа слаб, предимно източен вятър. Максималните температури ще са между 8° и 11°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала. В планините повече слънчеви часове ще има преди обяд в масивите от Югозападна България.През деня облачността ще е значителна, главно в следобедните часове – с превалявания, като границата между дъжд и сняг ще бъде на около 2000 метра. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад.

Свързани новини

Пиян полицай се заби с кола в билборд навръх Великден

vesito

50 пожара и един загинал в страната за денонощие

vesito

Под диктовката на кмета Румен Томов, съветниците от БСП, ДСБ и групата на Тасков се опитаха да направят преврат и да свалят председателя на ОбС незаконно

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.