Времето днес, прогноза за неделя, 20 август

Днес ще бъде предимно слънчево, след обяд в равнините – горещо, предаде БНТ. Максималните температури ще бъдат между 33° и 38°. Ще продължи да духа слаб, в източната половина от страната, както и на морския бряг умерен североизточен вятър. Слънчева неделя и по Черноморието, с максимални температури около 30°-32°.

Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде около 3 бала. Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност. Вятърът ще отслабне, но ще се задържи предимно умерен от североизток. Максималната температура на височина на 2000 метра ще е около 19°.

Свързани новини

Млада лекарка отправи апел към управниците в Благоевград за поставяне на „легнал полицай“ на пешеходната пътека на ул. „Яне Сандански“ в кв. „Струмско“

vesito

Евроинс отбеляза 10 години успешна дейност на гръцкия застрахователен пазар и 5 години от създаването на първия си международен клон

vesito

PR-ът на екипа „Камбитов” Добряна Христова назначена в новия инспекторат в общината в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.