Времето днес, прогноза за неделя, 14 януари

През нощта ще бъде ясно. Западният вятър ще отслабне и ще започне да се ориентира от югозапад, съобщи Националният институт по метеорология хидрология (НИМХ), цитиран отБТА. Минималните температури ще остават сравнително ниски, преобладаващите ще бъдат между минус 7° и минус 2°, в София – около минус 6°. Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за месеца ще продължи да се понижава. През деня ще бъде слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от запад-югозапад. Дневните температури ще се повишат и максималните ще бъдат между 5° и 10°, в София – около 5°.

Над Черномориетоще бъде слънчево, след обяд с разкъсана висока облачност. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 5° и 8°. Температурата на морската вода е 6°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. Над планините ще бъде слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа умерен и силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 2°, на 2000 метра – около минус 4°.

Свързани новини

Кметът на Дупница за изчезналата Ивана: Предполагам, че е извън страната

vesito

Извънредно: Полицейска гонка на АМ „Тракия“ заради отвлечено 5-г. дете

vesito

Почина известен благоевградски певец

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.