Времето днес, прогноза за вторник, 5 март

През нощта ще е облачно и в югозападните райони ще завали дъжд, в планинските райони примесен със сняг, предаде БНТ. На места в Горнотракийската низина и в Източна България ще има ниска облачност или мъгла. Минималните температури ще са между 3° и 8°, в София – около 6°
През деня с до умерен вятър от изток-североизток ще нахлуе по-студен въздух и дневните температури ще се понижат значително. Очакват се стойности между 8° и 13°, в София – около 10°. Ще бъде облачно, главно в Южна България с валежи от дъжд.

На места в Източните Родопи и в югоизточните райони валежите ще са значителни по количество, включително по Черноморието.Там също ще е облачно, преди обяд и с мъгли. Максималните температури там ще са между 8° и 11°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Облачно с валежи от дъжд, над 1600 м. – от сняг ще е и в планините. На места в Източните Родопи, Странджа и Сакар ще има значителни количества. Ще духа умерен, временно силен вятър от изток-североизток, а температурите и там ще се понижават.

Свързани новини

Минусовите температури, обледяванията и падналите дървета затрудняват работата на дежурните екипи  

vesito

Възобновяването на горите: ЮЗДП с равносметката

vesito

Времето днес, прогноза за четвъртък, 22 февруари

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.