Времето днес, прогноза за вторник, 5 декември

През нощта ще преобладава ясно време, с изключение на равнинната част от страната, където ще има мъгли, които на много места ще се задържат до обяд, предаде БНТ. Минималните температури утре ще са между минус 4 и 1 градуса, по Черноморието – от 1 до 4 градуса, а максималните – от едва градус-два над нулата в Северозападна България до 9 – 10 градуса в крайните югозападни райони.

През деня валежи не се очакват, но ще бъде облачно. Ще духа слаб, в Източна България – до умерен югоизточен вятър. И по Черноморието ще бъде облачно със слаб и умерен югоизточен вятър. Вълнението на морето ще бъде около 3 бала. В планините вятърът ще бъде с посока от югозапад, умерен. Ще има променлива облачност, а температурите по високите части през целия ден ще останат под нулата, по-най-високите върхове от минус 4 до минус 2 градуса.

Свързани новини

Възрастни се биха в Банско, пострада дете във въргала

vesito

Евакуират населението в Царево (ВИДЕО)

vesito

Горивата продължават да поскъпват плавно

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.