Времето днес, прогноза за вторник, 19 март

Днес през страната ще премине студен атмосферен фронт, предаде БТА. Ще бъде облачно, с валежи от дъжд главно в Южна България и североизточните райони. Вятърът ще е умерен от северозапад, в източните райони – от североизток и с него ще нахлува студен въздух. Дневните температури ще се понижат и максималните ще бъдат между 8° и 13°, в София – около 8°. Вечерта от северозапад облачността ще започне да се разкъсва и да намалява.

По Черноморието ще бъде предимно облачно, на много места – с валежи от дъжд. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 8° и 10°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. В планините ще бъде облачно с валежи от сняг, под 1000 м – от дъжд и сняг. Ще духа умерен, временно силен запад-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 м ще бъде около 3°, на 2000 м – около минус 2°.

Свързани новини

Трудов инцидент в бирена фабрика в Благоевград! Мотокар блъсна 64-годишен работник, настанен е в болница

vesito

СЛЕД ТЕЖКАТА ДУМА НА ПРЕЗИДЕНТА: Гешев: В името на Отечеството тази борба продължава

vesito

Времето днес, прогноза за неделя, 14 април: Жега! Очакват се температури до 30°

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.