Времето днес, прогноза за вторник, 14 май

През нощта ще вали главно на отделни места в югозападните райони, предаде БНТ. Минималните температури ще бъдат между 5° и 11°, София около 7°, а максималните между 16° и 20°, в София около 17°. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток, по Черноморието от югоизток. Ще бъде по-често облачно, около и след обяд с валежи, на повече места и по-интензивни в западната половина от страната.

Предупреждение за значителни количества е обявено във всички области от Югозападна България, както и в област София. С валежи от дъжд ще бъде и в планините, главно в масивите от западната половина от страната, по-интензивни на места в Рило-Родопската област. По най-високите части на Рила, Пирин и Стара планина ще духа умерен северозападен вятър, в по-ниските части от изток-югоизток.

Свързани новини

Секира: Свалят номерата на колата ни, ако не отговаря на това условие

vesito

С традиционен събор честваха 121-годишнина от Илиндеско-Преображенското въстание в Пирин планина

vesito

Община Банско с апел към жителите на общината

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.