Вандали прекършиха и унищожиха млади дръвчета в Разлог

Вандали прекършиха и унищожиха млади дръвчета при болницата в Разлог, оскубани са десетки цветя в градинка в централна градска част
На поредно престъпно отношение към красивите обществени пространства на Разлог се натъкнаха рано сутринта служителите от отдел „Озеленяване“.
Оскубани от коренчета са десетки цветя в леха в централната градска част, прекършени и изкорубени от корени са млади дръвчета, от 30 посадени млади дръвчета от ясен и акация при болницата, вандалите са прекършили и изкорубили повечето от тях.
Срамно и тъжно е за Разлог да допуска такова отношение, което, за съжаление, не е за първи път. Безскрупулното унищожаване на цветя и дръвчета едва ли ще направят домовете на вандалите по-красиви.
 За да съхрани цветните алеи, ръководството на община Разлог поставя видеонаблюдение на възлови места и призовава гражданите за нетърпимост към вандалските прояви и съдействие за изобличаване на крадците.

Свързани новини

Изложба – базар на гоблени, изработени от младежи със специални потребности в Банско

vesito

Коледна сладкарница в ДГ „Радост“-Сандански

vesito

Новите електробуси тръгват по линия №12 в Благоевград от понеделник

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.