Важно! Непълнолетни лица ще бъдат допускани до South West Festival Blagoevgrad само с придружител

Достъпът на лица под 18 години до парк „Македония“ по време на двете фестивални вечери от второто издание на South West Festival Blagoevgrad ще бъде възможен само с придружител. За целта е необходимо да бъде попълнена декларация от родител/настойник. Бланката може да бъде изтеглена от http://www.blagoevgrad.bg/files/ZLD/Deklaratsiya_ZZD.pdf или да бъде получена на входа на парк „Македония“ преди самите концерти. Декларации могат да бъдат взети и от Информационен културен център, разположен на пл. „Г. Измирлиев“ 1 (при зала „22 септември“). Община Благоевград апелира декларациите да се попълват предварително за улеснение както на посетителите, така и за проверяващите.
В паркът по време на двете фестивални вечери няма да бъдат допускани домашни любимци. Не е позволено и внасянето на стъклен амбалаж, напитки в пластмасови бутилки – разфасовки от 1,5 и 1 литър. Напитки от 0.5 литра ще бъдат отваряни на входа. Забранява се и внасянето на огнестрелни оръжия, пиратки, ножове, островърхи предмети и запалими материали. Предприетите мерки са с цел безопасност на гостите.

Свързани новини

Торта и червени рози за 100-годишния юбилей на баба Люба от Гоце Делчев

vesito

„Първа копка“ за нов православен храм в Сандански

vesito

Възрастни се биха в Банско, пострада дете във въргала

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.