Благотворителен коледен базар „Дар от сърце“в Разлог

Кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев и зам.-кметът инж. Гергана Костова подкрепиха благотворителния коледен базар “Дар от сърце”, организирана от Основно училище “Никола Парапунов”.
За поредна година учители и ученици изработиха коледни играчки, картички, сурвачки, месиха питки и правиха курабийки, които да бъдат закупени като артикули от благотворителния коледен базар, в подкрепа модернизация на училищната среща и подпомагане общински “Фонд за подпомагане лечението на жители на община Разлог – Росен Коцаков”.
Днес към инициативата на ОУ “Никола Парапунов” се присъединиха инж. Герчев, инж. Костова, десетки жители и гости на града, а утре благотворителният коледен базар “Дар от сърце” продължава да посреща своите дарители от 11 часа пред сградата на Община Разлог.

Свързани новини

Важно за жителите на община Банско!

vesito

Община Благоевград пред разпад! Уволниха зам.-кмета по строителството  Евгени Терзиев

vesito

Бачево отбеляза Голяма Богородица с курбан за здраве, осветен в параклис „Успения Богородично“ и празнична програма в центъра на селото

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.