Благоевград бе единствената българска община, представена на форума „Кариера и живот – Защо в България“, който се състоя в Берлин

Благоевград бе единствената българска община, представена на форума „Кариера и живот – Защо в България“, който се състоя вчера в столицата на Германия – Берлин. В събитието участваха над 900 българи живеещи в Германия. Във видео обръщение по време на конференцията кметът Методи Байкушев отправи покана към присъстващите да се завърнат в Благоевград.
„Нека твоят дом бъде и дом на твоите деца. Аз и моят екип работим ежедневно и инвестираме в бъдещето на нашия град. Готови сме да построим нови детски градини и ново училище. Готови сме да модернизираме материалната база, за да осигурим отлични условия за подрастващите, защото децата са приоритет за нас. За да се развива и да бъде градът ни жив той има нужда от теб и твоята история на успеха.
Върни се, за да я разкажеш и да дадеш своя личен принос за просперитета на Благоевград! „, заяви в обръщението си кметът Байкушев. Общината имаше специален щанд на изложението, на който двамата зам.-кметове Боряна Шалявска и Станислав Кимчев представиха предимствата и възможностите на Благоевград и разговаряха с българи живеещи в Германия. Във форума участваха десетки бизнеси от България, които представиха възможностите за кариерно развитие в различни сектори у нас. Организатор на събитието е Bulgaria Wants You инициатива, която има за цел да се бори с демографската криза.
Може да бъде изображение с текст, който гласи 'BULGARIA WANTS YOU нпе อนอพ ОТЛИЧИЕ ЗА ПРИНОС в ПОПУЛЯРИЗИРАНЕТО НА БРАНДА БЪЛГАРИЯ ДОМАИ УДОМАИПОСВЕТА по СВЕТА СЕ ЕВРЪЧВА НА ВДЪХНОВИТЕЛЯ: Община Благоевград с благ арност за присъствието мотивиращите думи по Bpeme на форума 5EC чин: Кариера иживот- защо България?", които докоснаха стотици български сърца. Андре Арнаудов (изпълнителен директор) Екилът Bulgaria Wants You'

Свързани новини

Ученици от Сандански посетиха Българското училище „Пейо Яворов“ в Милано, Италия

vesito

Новата книга на Андрей Николов „Питай сърцето“ представят в Гоце Делчев

vesito

Работник намери портмоне с хиляди евро и принуди полицейски шеф да…

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.