Бившият борец за който се твърди че тормози петричкото село Яворница е лежал в психиатрия

Кметът на село Яворница отправи призив към родителите на бившия ни национал по борба Любен Илиев, за който се твърди, че тормози местни жители. Стефан Вангелов настоява роднините му да обърнат внимание и да вземат мерки за агресията му. Местните алармираха за агресията от страна на здравеняка Любен Илиев. Жители на Яворница не смеят да излизат по улиците от страх да не срещнат въпросния мъж. Стана ясно също, че бившият борец е лежал шест месеца в психиатрия.

„При всеки случай подавам сигнал на дежурния екип на полицията. Униформените винаги се отзовават. До момента имаме 7 случая на агресия. Любен не е добре психически“, каза в ефира на „Здравей, България” кметът на Яворница Стефан Вангелов.

„Нека жителите на селото да не го провокират и да се отнасят добре с него. Подозираме, че не приема лекарствата си. Баща му постоянно е пиян и явно не се интересува. Заради пиянството му го напусна съпругата му“, обясни в ефира на „Здравей, България” Вангелов.

„Любен е изключително здраво момче, спортист. За съжаление физиката, която притежава, не можа да се реализира в посоката, в която той искаше“, каза още кметът на Яворница за Любен Илиев. Източник: Нова тв

 

Свързани новини

Третират борови насаждения на територията на община Гоце Делчев

vesito

Концерт за 100-годишнината от рождението на Костадин Руйчев

vesito

Информационен бюлетин за възникналите произшествия на територията на ОДМВР – Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.