Банско триумфира в канадската борба

Състезателите от Банско бяха над всички на Държавното първенство по канадска борба. Местните клубове „Армспорт“ и „Гризли“, обединени под флага на Банско и ръководени от Димитър Юлев и Георги Цветков не оставиха свободни места на почетната стълбичка за останалите състезатели.
На провелото се национално състезание, чийто домакин бе град Белоградчик, участваха над 400 състезатели в двата дни. Те бяха разпределени в категории юноши, младежи, мъже, жени, ветерани и хора с увреждания. Състезанието беше и квалификация за Европейското първенство, което ще се проведе през месец май в Братислава, Словакия.

Свързани новини

Яне Янев и 4-има кметове с подписка в защита на уволнените ветеринари от Петрич и Сандански! Настояват за спешна отмяна на заповедта на шефа на ОДБХ Благоевград М. Бащавелов

vesito

Празниците наближават: Изберете Комплекс „Боже Име“

vesito

На Тодоровден в село Бачево

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.