Атанас Стоянов: Утвърдихме Сандански като водеща туристическа дестинация

Туристическият сектор е сред най-важните за икономиката в Сандански. Той бе тежко засегнат по време на пандемията, но все пак успяхме да запазим работни места“, коментира на среща с членове на Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите кандидатът за втори кметски мандат Атанас Стоянов. Той е доволен от ползотворните разговори от споделените идеи, планове и ангажираност за следващите години.

„Туризмът бе засегнат  след пандемията и от икономическата криза. Съпричастни с този нелек период и с цел облекчаване, въведохме редица финансови и административни мерки, с които подпомогнахме гражданите и бизнеса в сложната здравна и икономическа обстановка тогава. И въпреки предизвикателствата, успяхме да запазим работни места и да отчетем устойчив ръст на реализираните нощувки, в резултат на последователна и целенасочена политика и съвместна работа между общината и Сдружението. Работейки в тясно сътрудничество, утвърдихме Сандански като туристическа дестинация, а получените награди през изминалия го потвърждават“, заяви досегашният кмет Стоянов.

„Благодаря за подкрепата и доверието. Взаимни са. И за напред ще продължим да подкрепяме и инвестираме в туризма, защото той е визитната картичка на Сандански. Убеден съм, че заедно можем да постигнем още много – за доброто на Сандански“, уверен е Атанас Стоянов.

Свързани новини

На Благовещение ще се проведе традиционния конкурс „Жена на годината на Благоевград“

vesito

Д-р Ал. Цветанов- хирургът от Благоевград, който владее болката!

vesito

С над 4 млн. лв. ремонтират Второ основно училище „Д. Благоев“ в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.