Атанас Стоянов: Нов облик на любимото място за разходка и отдих в Сандански

Започва изграждането на пешеходна алея между „Манастирчето“, Зоокът – Сандански и парк хотел „Пирин“. Едно от най-любимите места за разходка и отдих в Сандански ще придобие нов облик, каза досегашният градоначалник Атанас Стоянов, който е кандидат за втори мандат в Сандански.

1802 метра отсечка, свързваща „Манастирчето“, Зоокът – Сандански и парк хотел „Пирин“ ще бъде новоизградена. Проектът включва: изграждане на нови пешеходни площи, подпорни стени, ново улично LED осветление, както и засаждане на 160 броя дръвчета.

„Проектът е спечелен и с одобрено финансиране чрез МИГ – Сандански и фонд „Земеделие“ към Министерство на земеделието и храните. Чрез неговата реализация ще се създаде още по-добра жизнена среда и благоустрояване, а същевременно по-голяма сигурност и безопасност на движението в района. Това е пътят, по който ще работим и занапред – с реални проекти за по-красив и привлекателен Сандански“, коментира Атанас Стоянов.

Свързани новини

Почивката – възможна! Как да почиваме пълноценно? Защо да обичаме планината?

vesito

Мъж почина при пожар в „Струмско“

vesito

Преди Коледа: Откраднаха хранителни продукти от магазин в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.