Асфалтират пътя към местността Бетоловото

Община Разлог извършва частично асфалтиране на пътя към местността “Бетоловото”;
обработка на зелени площи и кастрене на дървета и храсти, с цел предоставяне на достъпна среда до тротоарните пространства и велоалеите в района.
 Участъкът бе обходен от кмета на община Разлог инж. Венцислав Гърменов, който извърши оглед на дейностите и поясни следното:
“Въпреки подадените жалби, от страна на политически обвързани лица, относно изпълнението на ремонтни дейности по подобряване подземната и наземна инфраструктура, Община Разлог продължава плановите дейности, част от инициативата за предоставяне на “Безопасна и здрава среда”. Заявявам, че няма да преустановим дейности по ремонт на пътната мрежа и подобряване качеството на питейната вода, заради сигналите до различни институции и изказването на мнение в социалните мрежи от съответните лица, а ще продължим да работим, в полза на обществото, подобрявайки условията за живот!“, заяви инж. Гърменов.

Свързани новини

Андон Тодоров с важни екологични проекти! Намаляване на данъците чрез разделно събиране на отпадъците, подмяната на печки на твърдо гориво, кошчета за отпадъци на всеки 10 метра, подмяна на контейнерите и още много спешни мерки!

vesito

Опит за самоубийство на две жени от Благоевград

vesito

Въвежда се режим на водата в с. Зелен дол

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.