Андон Тодоров: Гарантирам ви, след 2 г. ще живеем в един по-богат Благоевград и никога няма да Ви предам

Независимият кандидат за кмет на Благоевград Андон Тодоров направи обръщение към своите съграждани в последния ден на предизборната кампания.

Уважаеми благоевградчани,

В неделя ще изберем кмет на прекрасната ни община, пред когото стои сериозното предизвикателство за оставащите 2 г. до края на мандата да успее да навакса последните 12 години и да извади града ни от застоя, в който бе потопен.

Новият кмет няма да има секунда за губене. Няма да има време да иска 100 дни толеранс, за да се запознава тепърва с проблемите на града и общината, няма да има време да създава екип, да го обучава, да търси инвеститори, да се ориентира по кадастралните карти кои са общински терени, няма да има време да вкарва в ОбС необмислени и неиздържани предложения, защото не е запознат със законовата база и непрекъснатите промени, на които тя е подложена.

Мнозина от вас ме познават и знаят, че съм човек не на думите, а на делата. Други са чували за мен във връзка с работата ми като съветник 3 мандата и председател на ОбС и все още нямат твърдо мнение за мен. Трети вероятно откровено ме мразят, защото цялата им информация се изчерпва с нападките по форумите, които получих в тази кампания. Затова няма да ви агитирам да гласувате за мен, защото всеки има глава на раменете и сам може да прецени доколко едно твърдение е истина и до каква степен е компромат. На тези обаче, които ще предпочетат да дадат гласа си за мен, обещавам едно единствено нещо – след 2 г. да живеят в един съвсем различен Благоевград и вместо пред Бюрото по труда, да се редят на интервю за  работа. Знам от какво имате нужда, имам опита и контактите да изпълня желанията ви и обещавам, не – ГАРАНТИРАМ, че никой от вас няма да съжалява за гласа си.

Приятели,

Много недели минаха, в които все се надявахме, че поредният управник на града ще си спомни предизборните обещания за светлото ни бъдеще и ще излезе от кръга зависимости, в които неизменно попадаше. Тази неделя нямаме право на грешки, защото сме закъснели ужасно много и докато другите градове мислят как да се развиват, ние първо трябва да ги догоним.

Не ви призовавам да гласувате за мен, направете го за вас. Ако все пак ме предпочетете бъдете сигурни, че никога, при никакви обстоятелства няма да ви предам.

 

Свързани новини

Днес е Кръстопоклонна Неделя – третата неделя на Великия пост

vesito

Представители на „Струмско “ на среща при кмета Байкушев

vesito

/Видео/ С цел привличане на инвеститори и развитие на туризма! По покана на Андон Тодоров, Република Сърбия открива почетно консулство в Благоевград?

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.