Хороскопът на Алена: Стрелците се стремят към нови успехи, Козирозите да внимават с документи

Меркурий продължава своето ретроградно движение.

ОВЕН

Не се впускайте в промените импулсивно, въпреки че сте наясно точно какво искате да постигнете. Не са изключени финансови загуби, ако рискувате. Идеите, които ви предлагат днес, ще ви създадат проблеми. Не се доверявайте. Ако се заредите с решителност и не загубите търпение ще успеете да се справите с трудностите. В семейството ви липсва взаимното разбирателство. Направете необходимото, за да хармонизирате отношенията. Сексът няма да ви достави удоволствие. По-добре не бъдете прекалено настойчиви.

ТЕЛЕЦ

На вашето работно място се справяте с лекота със задачите си. Не спорете заядливо с колегите, които ви критикуват. Нека уменията ви говорят за вас. Не давайте  прибързано съгласие за инвестиции и се откажете от ненужните покупки. Очаквайте изненадващи промени. Не е изключено да са свързани и с финансовото ви положение. Ако не отлагате разговорът с интимната си половинка ще успеете да разрешите проблемите си в личните отношения. Както сте отпуснати и лениви, сте изпълнени със съмнение дали няма да се изложите в леглото.

БЛИЗНАЦИ

Не подготвяйте за подпис прибързано документи, за да не си създадете неприятности. Не взимайте импулсивни служебни решения. Денят ви обещава спокойствие. Хората около вас са сговорчиви. Ще получите подкрепата им. Привидната лекота, с която се справяте може да ви донесе трудности, заради нечия завист. С изневярата, която не сте прикрили, сте събудили ревността на половинката си. Сексуалният живот ви зарежда с енергия, но само ако се чувствате обичани. Постигнете взаимност в чувствата и желанията си.

РАК

Днес е във ваша власт да постигнете добри резултати в професионално отношение. Задълбочената работа и умението ви да разпределите правилно времето си, ще ви донесат успех и отлични приходи дори и при честите бариери по пътя ви. Не правете прибързани изказвания, ако не сте съгласни с нечие предложение. Вечерта ви очаква романтична среща, която ще оправи настроението ви. Ако ви липсва желание, сексът няма да ви достави очакваното удоволствие.

ЛЪВ

Бъдете сдържани и хладнокръвни на вашето работно място. Странично влияние може да ви провали. Негативната ви нагласа би довела до финансови загуби. Не си поставяйте неизпълними задачи, за да не се изложите. Не правете опити да реализирате мечтите си, за да не обърнете събитията в своя вреда. Посветете деня на проблемите в личният си живот. Дори и при влюбените двойки съществува опасност от разправия, заради проява на ревност. Сексът ще ви достави удоволствие, но задължително вземете необходимите предпазни , ако не сте семейни и нямате намерение да сключвате брак.

ДЕВА

Откажете се от необмислените начинания. Не инвестирайте в чужди проекти, за да си спестите неуспехи и загуби. Възможен е конфликт заради нежеланието ви да се съобразите с вашите колеги.  Бъдете търпеливи. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с деловите си партньори. Чувствате се неразбрани. Вечерта сте изнервени и рискувате да провалите романтичната среща, която отдавна сте уговорили. Сексът ще ви освободи от напрежението. Не се отказвайте от интимните мигове.

ВЕЗНИ

Сутринта бъдете внимателни при работа с финансови документи, ако е възможно не ги подготвяйте за подпис, защото сте разсеяни и не се задълбочавате в написаното. Предпазвайте се от загуби, свързани с непредпазливост, защото трудно ще ги възстановите. Промените на работното място няма да ви харесат. Примирете се и ще видите, че и вие имате полза. Запознанствата свързани с личният ви живот няма да ви донесат очакваната хармония и продължителна връзка. Не се впускайте в краткотрайни интимни връзки, ако сте семейни. Сексът ще ви достави удоволствие, ако срещате взаимност в чувствата си.

СКОРПИОН

Всяко ваше решение днес може да има неочаквани последици, ако е плод на емоционалните ви реакции. Ако прецените, че е за ваше добро, променете плановете си за деня. Ще се ядосате, че не успявате да се изявите. Отложете планираното пътуване и се заемете със задачите си на работното място. След краят на работния ден, ако се налага да сте на работното си място и днес, се приберете при семейството си или уговорете романтична среща с интимния си партньор и се отдайте на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Стремите се към нови успехи на работното място. Не рискувайте с прибързани начинания. Общуването е затруднено, заради нежеланието ви да изслушвате. Деловите срещи са успешни, ако не критикувате и изслушвате събеседника си. Трудностите са поредната възможност да блеснете пред колегите си. Стабилизирайте постигнатото. Целия ден посветете на семейството си. Ако сте несемейни, подгответе романтична среща с любимите си хора. Не проявявайте агресия в леглото, която ще лиши от сексуална наслада партньорите ви.

КОЗИРОГ

Не бъдете прибързани. Успехът ви в материално отношение е възможен, ако не допуснете грешки поради невнимание и не се подготвите, за да подпишете документи, които водят до финансови загуби. На работното си място се справяте добре, но се постарайте да приключите със задачите си обед. Вечерта отидете на ресторант с любимия си, за да премахнете напрежението в отношенията си. В сексуалният ви живот липсва взаимно разбирателство, което е причина за нежеланието ви за сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не се отказвайте от запознанствата, които ще осъществите в този ден. Задълбочете се върху най-важните си служебни задачи. Проведете планираните срещи, без крайни решения. Очаквайте приходи от завършените вече задачи. Осъществете професионалните си идеи. Имате възможност да предприемете планираните инвестиции. Преценете дали личният ви живот се развива както очаквате или все още се стремите да постигнете хармония и стабилност. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни. Не очаквайте винаги партньора ви да поема инициативата.

РИБИ

Ще срещнете трудности, породени от ваши грешки и от пропуски на колегите ви. Те ще променят изцяло намеренията ви за деня, но може да извлечете и полза за себе си. Плановете си осъществете следобед. Запазите спокойствие и  разчитайте на себе си. Не подписвайте документи,  без да сте изчели в детайли текста. Ще разрешите притесняващи ви проблеми в личните отношения. Не са изключени разправии, породени от ревността на партньора ви, които трябва да избегнете. Сексуалните ви отношения са зависими от вашите действия и от умението ви да избегнете скандалите.

Свързани новини

Знаехте ли, че сутрешният секс води до отслабване?

vesito

Парфюмите на Azzaro са в съзвучие със съвременния начин на живот

Regiona

Още една българка обяви официално, че е порно актриса (СНИМКА)

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.